Aktif Yaşlan Zinde Kal

Antrenörlük Eğitimi Bölümü ve Spor Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliğiyle topluma hizmet uygulamaları kapsamında huzurevi sakinlerimize fiziksel aktivite uygulamaları gerçekleştirilecektir. Bu bağlamda 8 Aralık 2022 tarihinde “Yaşlılarda Spor” dersi kapsamında Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencilerimizle ön test değerlendirmeleri uygulanmıştır.
Antrenörlük Eğitimi Bölümü ve Spor Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi “Aktif Yaşlan Zinde Kal” sloganıyla fiziksel aktivite ve psikososyal etkileşimi artırmak amacıyla 6 hafta boyunca haftada 2 gün huzurevi sakinleri ile buluşacaktır. Bu sayede yaşlılarımızın sürdürülebilir yaşam kalitelerinin artırılması, fiziksel ve zihinsel iyi oluşlarına katkı sağlaması amaçlanmıştır.